Preview Mode Links will not work in preview mode

Biografipodden

Oct 12, 2020

Hör om arbetet bakom systrarna Graafs självbiografi ”I nöd och lust”!

Leif och Martin berättar om vad som hände i Thailand, Hannah och Magdalena avslöjar varför de tatuerade in Papa Liif på sina handleder och vi får också veta hur det är att skriva om två personer istället för en.

Som vanligt ger...


Oct 5, 2020

Hör berättelsen bakom Johannes Brosts självbiografi ”Dö inte nyfiken”.

Leif och Martin berättar om hur de för att kunna skriva boken måste åka med Johannes till ett swingershotell i Mexiko, mitt under orkansäsongen. Johannes behov av stimulerande arbetsmiljöer gör att Martin och Leif också hamnar i bland...


Sep 30, 2020

I dagens avsnitt får vi veta varför Samantha Fox så gärna ville att Leif och Martin skulle skriva hennes självbiografi och om hur arbetsdagarna såg ut hemma hos Samantha i England och hos Samanthas Flickvän i Norge.

Dessutom berättar Samantha om nya samarbeten mellan henne och författarparet som är på gång!


Sep 21, 2020

Efter 40 år i politiken och tre år med att försöka få ihop en bok på började Mona och Henrik arbeta tillsammans med självbiografin ”Makt Lös”. Hör hur de fick fram en livsberättelse med framgång, motgång, hat och kärlek.

Vi pratar också om att göra sig kvitt rädslan inför att berätta och tipsar om...


Sep 14, 2020

Hör hur det gick till när Alexander ”The Mauler” Gustafsson valde Leif och Martin som författare till sin självbiografi, trots att de inte visste något om MMA. Och hur de sedan fick följa med honom jorden runt och en gång råkade hamna i helt fel land.

Alex berättar hur han gav Martin lårkakor och...